مشاوره حقوقی رایگان - جرم تهدید و فحاشی و کتک زدن چیست

سلام. بنده یکماهی هست که به دلیل اختلاف با همسرم تصمیم به طلاق گرفتم چند باری خودش اومد دنبالم تا برگردم ولی راضی نشدم دو روز پیش همسرم با خانواده اومدن برای ریش سفیدی اما بحث و دعوا پیش اومد و همسرم با فحاشی و تهدید خودم و خانوادم به مرگ و آبروریزی و کتک زدن خودم و پدر و مادرم که طوری زد که آثارش نمونده و با داد و بیداد باعث بی ابرویی ما شد همسرم چندبار قرآن کریم رو کوبید زمین و پاره شد و به وسایل منزل خسارت زد که باعث شد همسایه ها بفهمند پلیس اومد صورت جلسه کرد و از همسایه ها هم شهادت دادند میخاستم بدونم این کارایی که کرده جرم قانونیش چیه؟ ایا اینکاراش میتونه باعث بشه که من راحت تر ازش جدا بشم ؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. با توجه به اظهارات شما جررایم توهین، تهدید و تخریب محقق شده است. میتواید با استفاده از صورتجلسه ی کلانتری و شهادت شهود پرونده را پیگیری نمایید.
پاسخ سوال دوم شما مثبت است. البته نمی توان به طور قطع گفت که با یک بار انجام این جرایم شما می توانید در پرونده ی طلاق به درخواست زوجه حکم الزام زوج به طلاق را از دادگاه بگیرید.