مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من تو شهرستان زندگی میکنم و وکلای خوبی اینجا نیستن . شوهرم دست بزن داره وخیلی فحاشه و شکاکه من تا حالا چند بار ازش شکایت کردم برای کتک کاری و پزشک قانونی رفتم ولی به دادگاه نرفته رضایت دادم شوهرم بهتر نشد بدتر شده. چجوری میتونم عسر و حرجمو ثابت کنم چه مدرکی بایدبدست بیارم خیلی اذیتم می‌کنه و از نظرروانی بهم ریختم. بچمم می‌خوام ازش بگیرم چکار میتوتم بکنم کمکم کنید.خواهشا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اثبات عسر و حرج اول باید با عنوان ضرب و شتم شکایت کنید و حکم بگیرید و یا اگر نفقه پرداخت نمی کند با عنوان ترک انفاق شکایت کنید و سپس با ارائه حکم دادگاه دادخواست طلاق بدهید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

صرب و جرح های مکرر را با شکایت کیفری؟ استشهادیه؟ گواهی پزشکی قانونی و یا حکم محکومیت ثابت نمایید و سپس درخواست طلاق نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ضرب و جرحهای مکرر را با هر بار شکایت کیفری و مراجعه به پزشکی قانونی ثابت کنید و شهادت شهود و از این طریق عسر و حرج خود را ثابت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ضرب و جرح مکرر را با شهادت شهود ثابت و از این طریق عسر و حرج خود را اثبات نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بر اساس نامه های پزشک قانونی و با اثبات ضرب و جرحهای متعدد توسط شاهد عسر و حرج خود را ثابت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام. تعداد دفعات شکایت کیفری هر چند به رضایت منجر شود نشان از آزار و اذیت شما بوده و میتوانید طلاق به دلیل در عسر و حرج بودن بدهید و با شهادت شهود اثبات نمایید و برگه پزشکی قانونی به دادگاه ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما قصد طلاق دارید باید دادخواست مناسب با توجه به شروط 12 گانه مقرر در عقد نامه و عسر حرج اقامه نمایید ولی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام جهت اثبات عسر و حرج اول باید با عنوان ضرب و شتم شکایت کنید و حکم بگیرید و یا اگر نفقه پرداخت نمی کند با عنوان ترک انفاق شکایت کنید و سپس با ارائه حکم دادگاه دادخواست طلاق بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اول حکم محکومیت در خصوص ضرب و جرح اخذ کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

برای اثبات عسر و حرج باید کلیه شکایتهای خود مبنی بر ضرب و جرح را پیگیری تا حکم قطعی صادر شود مواردی مانند سوء رفتار ،اعتیاد،ترک انفاق و... در پرونده شما موثر می باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر بار که شکایت نکردی مجوز دوباره کتک خوردن خود را صادر کردی