مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین ماموریت

با احترام
بنده به عنوان راننده عازم ماموریت شدم همراه 3 نفر ... حین بازگشت از ماموریت ماشین از روبه رو می آمد به سمت ما و من به علت ترسیدن نتوانستم ماشین را کنترل کنم و واژگون شدیم ... خودم و سربازم مجروح شدیم و از نواحی مختلف دچار آسیب شدیم و پلاتین گذاشتیم ... و نفر سوم فوت شد ... کروکی را 50 به 50 نوشتن ... 50 درصد بنده و 50 درصد اداره راه و شهرسازی ...
آیا به بنده و سربازی دیه و جانبازی تعلق میگیرد؟
آیا نفر سوم که فوت شده شهید محسوب میشود؟
آیا امکان هست بنده (راننده) راه زندان بفرستن؟
خیلی استرس دارم و نگران هستم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد جواد نشاط

محمد جواد نشاط :

با سلام
اگر اتومبیل بیمه شخص ثالث داشته باشد در هرحال به جنابعالی و بقیه دیه تعلق میگیرد و در غیر این صورت نیز راهکاری قانونی موجود است.

سوال دومتون بله شهید هستند ایشون.
سوال سوم : اگر از لحاظ مقررات خاص خدمتی شامل حبس و بازداشت بشید ، بله در غیر اینصورت خیر