مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی فرزند جانباز در مناطق آزاد

باسلام
بنده فرزند جانباز 25 درصد به بالا هستم که در یکی از مناطق آزاد کشور به مدت دوسال دارای قرارداد معین مشغول کار هستم ایا برای تبدیل وضعیت فرزندگان ایثارگر به قرارداد دائم بنده میتوانم اقدام کنم خیلی ممنون میشم پاسخ بنده را اعلام بفرمایید .

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.