مشاوره حقوقی رایگان - اتاق خودرو

سلام. من سال 94 یه پراید مدل 83 خریدم همون موقع هم تعویض پلاک بدون هیچ مشکلی انجام شد و تمام مدارک ماشین به نام من زده شد. چند ماه پیش میخواستم ماشینو بفروشم تعویض پلاک شهرستان ماشینو رو تعویض پلاک نکرد و ارجاعم داد مرکز استان. اونجا هم اعلام کردن اتاق ماشین دو تیکست و قسمت عقب ماشین اتاق 84 روشه و تعویض پلاک نکردن. هیچ چیزی هم در این مورد نه فروشنده به من گفته و نه تو سند قید شده. الام من باید چکار کنم. ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

در تعویض پلاک خودرو کارشناسی می شه و تعویض پلاک در زمان خرید توسط شما به منزله ی سلامت خودرو بوده و اثبات این موضوع به فروشنده قبلی بسیار مشکله