مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

باسلام. بنده یکسال پیش خودرو پژو از نمایشگاه خریدم که مالک کسه دیگه بوده الان نمایشگاه جمع کرده رفته منم کل چکام پاس شده مالک اصلیم نمیاد تعویض پلاک و سند قطعی قلامه که بین صاحب سند و نمایشگاه بوده تصویرشو دارم هیچ آدرسیم از نمایشگاه ندارم چیکار باید بکنم. ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام
دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده (صاحب نمایشگاه) و مالک رسمی مطرح کنید و نشانی صاحب نمایشگاه را اگر سامانه ثنا ثبت نام نداشته باشد مجهول المکان اعلام کنید.

پرسشگر :

سلام.جناب فدایی این کارو انجام دادم قاضی بیع اول و دوم میخواد که نیستن فرارین

پرسشگر :

بیع اول بین زنه و صاحب نمایشگاه بوده که تو دادگاه ثابت شده بیع دوم بین صاحب نمایشگاه و شرایط گذارانی منه که شریک خود صاحب نمایشگاه بودن قاضی بیع دوم میخواد کا من ندارم ونیستن که بدن

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

شما در خرید ماشین
سمتی ندارید پول را
به هر کس دادهاید
از طریق دادگا ه مطالبه
کنید