مشاوره حقوقی رایگان - سلام. من 8 ساله که معاف شدم ماده 32 بند11بخاطر بیماری صرع الانم حدود 7ساله هیچ دارویی مصرف نمیکنم

سلام خسته نباشید من 8 ساله که معاف شدم ماده 32 بند 11بخاطر بیماری صرع از اون وقت هم دیگه هیچ دارویی استفاده نمیکنم 3 سال پیش رفتن برا گواهینامه ثبت نام کردم دکتر مغز اعصاب گفت تا دوسال مانعی ندارد بعد رفتم بیمارستان ایران گفت هر نوع گواهینامه از نظر بیماری صرع ممنوع است میخواستم ببینم چکار کنم حقیقتا سوار ماشین هم میشم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

دریافت گواهینامه در صورت بیماری صرع گواهینامه