مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه رانندگی

با سلام و خسته نباشید. من در 18 سالگی گواهی رانندگی اخذ کردم 3/4 سال پیش معافیت دایم پزشکی بیماری صرع گرفتم 2 سال دیگ مهلت گواهی نامه من تموم میشه دوباره واسه تمدید باید کمیسیون پزشکی برم؟؟

پاسخ ها :

تمدید گواهینامه رانندگی کمیسیون پزشگی گواهینامه رانندگی دریافت گواهینامه در صورت بیماری صرع گواهینامه رانندگی گواهینامه