مشاوره حقوقی رایگان - چک امانتی

سلام. بنده حسابی باز کردم در سن هجده سالگی و برادرم گفت دست چکی هم میدن بخاطر حساب منم نمیدونستم چی به چیه. بعد گفت چک پنجاه برگی دادن و گاهی ممکنه ازش استفاده کنم. از اونجایی که اعتماد داشتم و از این چیزا سر درنمیاوردم چیزی نگفتم .. گذشت و بارها فرم خوردن و رفتم دادگاه و بارها حکم جلب منو گرفتن. حالا بعده گذشت هفت سال هرکاری میکنم دست چکم رو بده و بقیه بدهی ها بده و ‌چک های منو پاس کنه و باقی موندشون بهم بده میگه برو شکایتم کن. من هروقت بتونم میارمشون .... حتی من میخام وام بگیرم ولی چون چک برگشتی دارم زندگیم بهم ریخته .‌... الان سوالم اینه میتونم شکایت کنم ازش؟؟؟ اگر اره با چه عنوانی؟؟؟ موندم چکار کنم .... از یه طرف همیشه درگیر دادگاهم. از طرفی هم حسابم خرابه و حتی نمیتونم وام بگیرم ... واقعا زندگیم بهم ریخته ... ممنون میشم کامل بگید باید چکار کنم .... ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر چکها رو شما امضا کردید که مجبورید بدهید و چاره ای نیست اما اگر چک را برادرتان امضا کرده بعنوان جعل میتونید شکایت کنید در هر حال اگر هم خودتان امضا کردین بر علیه برادرتون طرح دعوی مطالبه اون وجه را مطرح کنید بعنوان اینکه ضامن او شدید و چک دادید اما چون او بدهی را نداده مجبور شدید پرداخت کنید و با اثبات مراودات مالی برادرتان با اون فرد دارنده چک میتوانید ثابت کنید