مشاوره حقوقی رایگان - مستمری متوفی

با سلام. پدر اینجانب کارمند رسمی دادگستری و دارای سابقه بیمه خدمات درمانی و سابقه بین سال های 1349 تا 1364 که 15 سال می شود. با احتساب دو سال خدمت 17 سال و 4 ماه سابقه بیمه داشته و ایشان از سال 1364 کار خود را ترک کرده و در سال 1374 نیز فوت کرده است. حال مادرم آیا می تواند از مستمری استفاده کند؟ تحت پوشش هیچ نهادی نیست و من خرج زندگی ایشان رو میدم. در مراجعه به دادگستری گفتند چون موقع فوت بیمه نبوده هیچی تعلق نمیگیره. آیا با 17 سال و اندی سابقه واقعا هیچی به مادرم تعلق نمیگیره؟ ممنونم اگر راهنمایی کنید. (سوابق بیمه رو هم جمع کردم در چندین شهر خدمت کرده است.)

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به طرفیت دادگستری و سازمان بازنشستگی کشوری به دیوان عدالت اداری شکایت کنید