مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

با سلام. من از پدر خود شاکی هستم.
1- ‌به علت مصرف مواد مخدر شدید و حتی فروش و حمل مواد از قبیل صنعتی و سنتی.
2- تهدید پیامکی که من تمامی پیام ها رو پرینت گرفتم گذاشت روی پرونده. تهدید به کشتن و فحاشی. تهدید گرفتن جان خود و اطرافیانم حتی مادرم رو با چاقو از خونه خودش بیرون انداخت.
3- تهدید به این که افشای اطلاعات شخصی بنده و رفتن به محل کار من برای آبروریزی.
4- من سرباز هستم ایشون از طریق پیامک فرمانده پادگان من تهدید کرده. ایشون پاسدار سپاه پاسداران هستن ولی اگر بشه از این شکایتی کرد خوب میشه ولی نمیخوام کسی مخصوصا فرمانده از این ماجرا با خبر بشه.
5- این الان داره داخل خونه ای زندگی میکنه که به نام مادرم هست ولی امروز با فرستادن چندین فیلم که داشت وسایل خونه رو میشکوند برای ما فرستاد که ما با کمک مامور ها و یکی از مدیران ساختمون ایشون انداختیم بیرون. بی زحمت من رو راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

محمد جواد نشاط

محمد جواد نشاط :

سلام
چون پدرتون هستند ، از راهنمایی معذورم .
عذر حقیر را پذیرا باشید