مشاوره حقوقی رایگان - مصادره خودرو

با سلام. من سال 93 در ماشینم قرص متادون کشف شد. ماشین که امانت بود مصادره شد و 5 سال حبس و 6 میلیون جریمه دادم. حبس تمام شد. الان میتوانم برای ماشین ها اعتراض بگذارم؟

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

خیر
در زمان رسیدگی باید مالک خودرو اقدام میکرد یا بر علیه شما خیانت در امانت مطرح میکرد درصورت اثبات خودرو رفع توقیف میشد

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام اگر ماشین درمالکیت شخص دیگری باشد میتواند به استناد شق اخر ماده30قانون مبارزه با مواد مخدر باتقدیم دادخواست اعتراض ثالث اقدام کندمضاف براینکه باید دیدمقدار قرص چقدر بوده؟ درهرحال اگر نیاز به مشاوره بود با پرداخت حق مشاوره درخدمتم.