مشاوره حقوقی رایگان - اجیر کردن شخص برای حمل مواد مخدر

سلام. شوهرم را بدون هیچ چیز ماشینش رو میگیرن ولی ماشین پشتی رو که گرفتن 40کیلو حشیش ازش میگیرن و ماشین دومی بار رو قبول میکنه ایا ماشین شوهر من مصادره میشه حکم شوهر من رو چی میدن داخل پرونده اش نوشتن اجیر کردن

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل پیش بینی نیست اگر همسر شما اجیر نشده باشد مشکلی نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به پرونده و اقرار و مدارک و شواهد آنها دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ماشین متعلق به همسر شما باشد ضبط می شود و مجازات این جرم نیز حبس است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوال واضح نیست
در صورتی که همسر شما ارتباطی به موضوع نداشته باشد مشکلی برای ایشان بوجود نخواهد آمد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

یعنی شما معتقدید به عنوان ظهرنویس تمام مسولیت حواله با شماست و صادرکننده مسولیتی ندارد؟ رای دادگاه که به نغع شما صادر شده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حکم مصادره اموال ناشی از جرم _ جریمه نقدی و ده سال حبس

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بستگی به شواهد و مدارک ‌پرونده و اظهارات متهمین دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جرم همسر شما معاونت در حمل مواد مخدر میباشد و مجازات حبس و جزا نقدی خواهند داشت

ولی خودرو همسر شما توقیف
نخواهد شد

همسر شما باید همکاری با سایر متهمان را انکار نماید و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما