مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام. من حدودا 12سال ازدواج کردم و دو فرزند دارم. حدود یک سال هست که همسرم به بهانه های مختلف منزل رو ترک میکنه. من به خاطر بچه هایم سکوت کردم و متوجه شدم که از طریق پیامک با چند نفر رابطه داره که متن پیامک ها رو نیز دارم. یک مرحله شکایت کردم که در کلانتری با وساطت حل و فصل شد. ولی الان مجدد همان حرکات و بدون اجازه ترک منزل کرده آیا میتوانم از افراد با وجود شماره ها شاکی شوم؟ چندین مرحله تهدید کردن در ضمن میتوانم درخواست پرینت خط های همسرم را از دادگاه بکنم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پرینت خط رو نمیتونید بگیرید ولی با همون پیامکها میتونید شکایت کنید