مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط نامشروع زن و مرد متاهل

باسلام وکلای محترم و معزز در خصوص رابطه نامشروع در دادسرای ارشاد پرونده تشکیل دادم به علت عدم صلاحیت به دادگاه ارسال شد .. دادگاه فقط یکی از متهمان را احضار کرد و با انکار شدید ایشان منع تعقیب خورد بنده اعتراض کردم دادگاه تجدید نظر رد کرد..‌ سوال اول.‌‌ متهم اول پرستار یکی بیمارستانها بوده که ان موقع نفهمیدم و ادرس مجهول داده بودم ولی حال دقیقا میدانم کدام بیمارستان هست .. ایا میتوانم مجددا با استناد به مدارک جدید شکواییه بدم؟ سوال دوم .. متاسفانه درسال 97 این اتفاق لعنتی بر زندگیم افتاد و همه ما را ویران کرده از نظر روح روان فرزندانم و خودم در حال متلاشی هستیم چون یکی از فرزندم در پارک موقع ملاقات با طرفو رویت کرده که بعنوان مطلع به دادگاهها معرفی کردم که احضار نکردن و ان پرستار خیلی راحت تو جامعه داره زندگی میکنه ایا میتوانم از طریق حراست و یا مدیر بیمارستان اقدام کنم چیکار کنم چندین بار فکرهای شیطانی بسرم زده. ولی افسردگی منو از پا دراورده قرصای اعصاب تنبلم کرده و خانه نشین شدم... سوال سوم ظلمی که بمن شده وکلای عزیز متاسفانه بنده به دلیل عواقب 2فرزندم و بازم دوست داشتن زیادی همسر و سختی اثبات ماجرا شکایت را سهل گرفتم ولی ایشان بمن رحمی نکرد با ناراحتی پیامکها را درهموبرهم به دادگاه دادم سوابق اسکرین شات زیاد هست لازم به ذکر است تو ماجرا وکیل نداشتم ولی هر وکیلی پیامکها را مطالعه کرد گفتن میتوانی رابطه نامشروع را اثبات کنی ولی متاسفانه دادگاه با یک وحدت رویه سال 81 رد شد سوال چهارم ... ایا با ردیف کردن اصل کلمات ردبدل شده و اصل موضوع ارایه دادن و با وکیل گرفتن میتونم متهم اول را دستگیرکنم و یا موضوع تمام است؟ خواهشمندم راه حل نهایی و جواب مقطعی بفرمایید وکلای عزیز پوزش بابت طولانی شدن مطالب با تشکر از مدیر معزز سایت

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ادب و احترام
پیشنهاد میکنم در این خصوص از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیگیری موضوع امکان پذیر نیست زیرا رابطه نامشروع شرایط شرعی دارد که در این خصوص امکان اثبات ندارد به علاوه موجب حد قذف هم میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
اطهار نظر دقیق مستلزم بررسی پرونده است
پاسخ خود را بنویسید...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر دلایل جدیدی بدست اورده باشید برای یکبار دیگر این حق را خواهید داشت که شکایت مجدد بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر اگر شاکی شکایت نماید و قرار منع تعقیب صادر بشود شاکی نمی تواند دوباره همان شکایت را مطرح نماید