مشاوره حقوقی رایگان - دادن حضانت فرزند به مادر

با سلام. اگر بعد از هفت سالگی که حضانت بچه رو به پدر میدن و اگر پدر سلامت روانی نداشته باشه حضانت دائم رو به مادر میدن در صورتی که پدرشوهر زنده باشه و هیچ مشکلی چه از نظر مالی و روانی نداشته باشه ولی بچه پیش پدرشوهر و شوهر آروم و قرار نداره و صبح تا شب گریه میکنه. امکان داره دادگاه به خاطر مصلحت کودک حضانت دائم رو به مادر بده و خانواده پدر فقط حق ملاقات داشته باشن؟

پاسخ ها :

دادن حضانت فرزند به مادر حضانت دائم فرزند به مادر سلب حضانت از پدر به دلیل بیماری روانی قوانین حضانت فرزند حضانت فرزند حضانت