مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارایه گزارش تکمیلی کارشناس

سلام. شکایتی علیه خانومی ارائه دادم با عنوان فروش مال غیر زمین کشاورزی. در حین دادرسی با مشخص شدن جرایم دیگر شخص فوق معلوم شد که با اخذ سند جعلی و تبانی با بنگاهدار املاک و همسرش و مالک اولیه ملک، اقدام پولشویی کرده اما کارشناس رسمی دادگستری مربوطه علی رغم اطلاع و تاکید اینجانب پولشویی را نادیده گرفته و فروش مال غیر و سند جعلی را که مستنداتش بسیار شفاف بوده با ارائه اطلاعات خلاف و متناقض توجیه کرده و علی رغم درخواست ریاست محترم دادگستری شهرستان ( جهت رسیدگی به درخواست اینجانب ) و بازپرس محترم پرونده و همچنین ابلاغ قاضی محترم کیفری، کارشناس ذکر شده از ارائه گزارش تکمیلی خودداری می کند. نزدیک 8 ماه است که پرونده در کش و قوس گزارش تکمیلی این کارشناس است. خواهشمند است راهنمایی فرمایید که چی کار باید بکنم؟ صلاح می بینید پرونده را که تشکیک به نفوذ مجرمین در فرایند دادرسی می باشد ( 3 بار منع تعقیب صادر شده و اعتراض کردم و بیش از 5 بار پرونده بین بازپرسی و کیفری رد و بدل شده ) به واحد حفاظت و اطلاعات ارجاع دهم. با تشکر از مشاوره ای که ارائه می دهید.

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

سلام بهتر هست طی لایحه ای از دادگاه تقاضا کنید مجددا به کارشناس ارائه نظریه تکمیل ابلاغ گردد درصورت عدم پاسخ گویی کارشناس می توانید با اعتراض به نظریه کارشناس تقاضا ارجاع به هیات سه نفر ه بکنید