مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارشناس دادگستری

باسلام مشکل ملکی داشتیم که به کارشناس رسمی مراجعه کردیم ولی مطالب نوشته شده در گزارش ایشان خلاف واقعیت بوده به دادگاه انتظامی مربوط شکایت کردیم جلسه دادیاری برگزار شد ولی بعد از گذشت چندین ماه تماس با کانون مربوطه نه جواب درستی دادند و نه دادگاهی و نه حکمی. لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود در دادگستری و شعبه مربوطه حاضر شده و بخواهید تصمیم گیری شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مراجعه حضوری به قسمت دادسرای کانون کارشناسان پیگیری کنید
نهایتا هم می توانید از کانون کارشناسان به دادگاه شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید کارشناس دیگری اخذ نمایید یا به نظر کارشناسی اعتراض نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

روند رسیدگی می‌بایست منجر به صدور رای باشد که می‌توانید به آن رای اعتراض و دلایل خود را ابراز نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری باید پیگیر شکایت خود باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق کانون کارشناسان پیگیری کنید البته در مهلت مقرر حق اعتراض به نظر کارشناسان را داشتید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید کل پروسه و پرونده مطالعه شود تا امکان پاسخدهی وجود داشته باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به قسمت دادسرای کانون کارشناسان مراجعه وپیگیری کنید