مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع با مرد متاهل

سلام، خسته نباشید. من چند وقت پیش با آقایی در ارتباط بودم. بعد از یک هفته فهمیدم ایشون متاهل هستن و رهاشون کردم. الان خانوم این آقا میگه من رفتم پرینت گرفتم و از من من میخوان شکایت کنند. بالاخره ما یک سری حرف ها به هم زدیم. میتونن من رو متهم کنن یا نه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بسته به نحوه شکایت و نحوه دفاع و مطلقه و دوشیزه بودن و خیلی بحث های دیگر دارد