مشاوره حقوقی رایگان - من با مرد متاهلی دوست بودم

سلام من با مرد متاهلی دوست بودم ک از اول رابطه ادعای این رو داشته ک زنش رو طلاق داده و قصد ازدواج با من داره ولی بعد مشخص شد ک دروغ گفته . با من رابطه جنسی داشته و آبروی من رو توی کل شهر برده. آیا شکایت کنم فایده ای داره

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ارتباط با رضایت بوده شکایت برای شما مشکل ساز میشود .آبروی شما را چگونه برده اگر انتشار عکس و...بوده قابل شکایت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که رابطه با رضایت شما باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
مگر اینکه ثابت کنید شما را فریب داده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید پیگیری نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با رضایت خودتان باشد در حقیقت اعلان جرم نسبت به خودتان دارید و مجازات رابطه نامشروع دارد

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

درود خود شما هم مرتکب جرم شدید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رابطه با رضایت شما باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

با سلام و احترام ؛؛؛

رابطه نامشروع به هرنوع رابطه ی جنسی که بارضایت طرفین و بدون وجود علقه زوجیت صورت بگیرد اطلاق می گردد و مجازاتش 74 تا 99 ضربه شلاق می باشد
در صورت انتشار عکس و...بوده قابل شکایت است.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگربا میل خود وبدون صیغه عقداقدام به رابطه جنسی نموده اید شکایت بی‌فایده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به سن و سال شما دارد و شرح ماوقع

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شکایت شود سخص شما هم به مشکل خواهید افتاد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
اگر رابطه با رضایت شما بوده باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه رابطه با رضایت شما بوده باشد شکایت بی نتیجه خواهد بود ضمن آنکه مجازات نیز در بر خواهد داشت .
اگرانتشار ویا تهدید به انتشار عکس و... می توانید مستدل شکایت نماییو

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط احیانا اگر توهین یا افترا یا تهدید علیه شما داشته می توانید شکایت نماید از باب فریب و اغفال به نظر شکایت نتیجه ایی نداشته باشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

وعده ازدواج به شما برای ایشان الزامی جهت ازدواج ایجاد نمیکند و وجود رابطه جنسی به رضایت شما دلیل بر فریب خوردن شما نیست و حتی اگر ایشان مجرد هم بودند چنین تصور اشتباهی برای شما قابل توجیه نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر با رضایت بوده اصولاً شکایت نتیجه خاصی بهمراه ندارد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

اگر رابطه با رضایت شما بوده برای خود شما هم مجازات دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به این داره که چیکار کرده باشه مثلا انتشار تصاویر خصوصی جرم است و یا در صورتی که باکره بوده باشید می توانید به طریق خاصی شکایت کنید
در کل نیاز به بررسی جامع همه موارد و شرایط وجود دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

هرگاه شرط عدم دخول کرده باشيد و آن جوان بر خلاف شرط عمل نموده استحقاق مهر المثل دارد و اگر هر دو توافق بر دخول کرده ايداستحقاقی ندارد.؛با استناد به تبصره 1 ماده 658 قانون مجازات اسلامی 1392 و قاعده ی فقهی {لا مهر لبغی} نظر برخی فقها و اینکه خود زانیه اقدام به زنا و زوال بکارت نموده است معتقدند: به زانیه باکره که با رضایت زنا کند نه ارش البکاره تعلق می گیرد نه مهرالمثل و منظور از {...چیزی ثابت نیست} در تبصره ماده 658 قانون فوق الذکر را اعم از ارش البکاره و مهرالمثل می دانند.
حسب مورد خاص خودتان مشاوره تلفني نماييد