مشاوره حقوقی رایگان - آسیب به پرده بکارت در تجاوز

سلام، خسته نباشید. پنج سال پیش خواستن به من تجاوز کنن و یک کم فشار داد به پرده که بره داخلش و هر کاری کردن نتونست دخول کنه. یک کوچولو حس کردم داره میره داخل ولی نرفت. دو دقیقه بعد خون اومد چند قطره. یعنی ممکن هست کامل پاره شده باشه یا آسیب دیده باشه؟

پاسخ ها :

آسیب به پرده بکارت در تجاوز خونریزی پرده بکارت آسیب به پرده بکارت تجاوز جنسی پرده بکارت