مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه به حساب

با سلام و خسته نباشید.
من چند روز هست در فضای مجازی شروع به فعالیت فروش رمز ارز دیجیتالی کردم. بابت خرید و فروش رمز ارز بین دوستان و آشنایان حدود 5 درصد کل مبلغ آن ها ازشون حق الزحمت میگیرم.
جدیدا به یک فردی برخورد کردم که خواستار مبلغ 32 میلیون تومن رمز ارز از من شده. حتی با موافقت ایشون به من گفته شده که راضی به دادن 10 درصد کمیسیون هم به بنده هست.
من به این قضیه مشکوک شدم و میترسم در دردسر بیوفتم اون هم بخاطر این که نکنه این شخص پول دزدی رو بخواد برای من کارت به کارت کنه و من با اون خرید کنم و چون پول به کارت من اومده
و خرج شده من گرفتار بشم.  البته همه این ها فقط یک حدس و خواندن مطالب در اینترنت بود. میخواستم بدونم آیا راهی هست که بتونم متوجه بشم یا مدرکی دستم باشه که بنده گناهکار نباشم و پولی که از فرد غریبه ارسال شده معتبر است؟
مثلا به فرد بگم کارت ملی و شناسنامه و درخواستش رو در یک عکس بنویسه و برای من اون عکس رو بفرسته تا مدرکی بر این اساس باشه که با عقلانیت کامل و شخص خودش از من خرید کرده و هر گونه سوء استفاده به عهده خودش می باشد؟ این فرد برای اعتماد به من یک بار خرید یک میلیون و دویست هزار تومان انجام داده و من برای او خرید کردم میخواستم بدونم آیا حساب فرستنده درست میباشد و پول های موجود در آن مال خود شخص میباشد یا خیر؟ چون این کار بنده سود کمی داره ولی درآمد خوبی کسب میکنم. به طور مثال روزانه 30 الی 40 تومن درآمد دارم ولی این شخص با خرید از بنده به مبلغ 32 میلیون تومان، مبلغ 3 میلیون تومان به عنوان کارمزد میپردازد و من مقداری ترسیدم. نکنه بعدا به مشکلی برخورد کنم زیرا سود خیلی خوبی هست اما میخوام متوجه بشم باید چه اقدامی کنم؟ آیا خطری نداره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما تا همین جای
کار هم ممکن است تمام این افراد در صورت عدم سود دهی از شما شکایت کنند
من دو مورد پرونده مانند شما در رابطه با همین موضوع داشتم شما باید خیلی زود...

در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. توصیه میشود از ایشان درخواست کنید از طریق فیش بانکی کاغذی خودشان مبلغ را به حساب شما واریز نمایند و نام و مشخات ایشان را با کارت ملی چک نمایید.