مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن یکم

با سلام و خسته نباشید. ما برای خرید خانه چون امتیاز خودمون از دست دادیم و قبلا پدرشوهرم استفاده کرده دیگه نتونستیم به اسم خودمون وام بگیریم مجبور شدیم به اسم پدر و مادرم برای وام مسکن یکم اقدام کنیم. یک ماه دیگر موقع وام ما میشه که یک سال تموم میشه ولی در اینترنت خوندم که حقوق ثابت باید داشته باشه شخص وام گیرنده، پدرم شغلش آزاد هست و مادرم خانه دار. نگرانم کرده این موضوع که بعد یک سال بگن نمیشه. خدایی نکرده اگر این جور باشه راه حلی هست؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام اگر شرایط اعلامی از ابتدا همون بوده وتوجه نکردید خیر متاسفانه.