مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن یکم

سلام . بنده یک وام مسکن یکم روی واحد تازه خریداری شده ام گرفتم. چند ماه را با توجه به زمان سررسید به موقع پرداخت کردم. اما الان دو ماه است به دلیل مشکل مالی فعلا نمی توانم پرداخت کنم مبلغ قسط هم 650 هزار تومانه. می خواستم ببینم تا چند تا قسط می تونم ندهم بدون اینکه سراغ ضامن برن یا به من زنگ بزنند. تا کمی اوضاع بهتر بشه و پرداخت کنم

پاسخ ها :

علی نظری منتظر

جناب آقای علی نظری منتظر :

مطابق رویه بانک بعد از تاخیر در دو یا سه قسط به شما اخطار خواهند داد اما مراجعه بانک به ضامن با تاخیر یک قسط هم امکانپذیر است