مشاوره حقوقی رایگان - تغيير نام به نام قبلي

با سلام.
دو سال قبل به دلايلي نام كوچک خود را از طريق ثبت احوال تغيير دادم. ولي حالا با مشكلات خانوادگي، محلي، اقوام و مدارک روبرو شدم .
آيا امكان داره به نام قبلي برگردم؟ ثبت احوال گفت براي دومين بار نميشه، مگر از طريق دادگاه .
به نظر شما امكان دارد يا خير؟

پاسخ ها :

سهیل سهیلی

سهیل سهیلی :

استان :

دوست گرامی نامهای ائمه را سخت تغییر می دهند ولی هم اکنون دفاتر پیشخوان دولت اختیارات زیادی مبنی تغییرات در سجل احوال را داده است