مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن چک ضمانت

با سلام و خسته نباشید.
من با پیشنهاد یک نفر در مزایده ای شرکت کردم. بدین صورت که ایشان سرمایه گذار من خواهد بود. پس از قبولی در مزایده، ایشان طبق یک قرارداد دست نویس از اینجانب چک و سفته به عنوان ضمانت گرفته و چک و سفته هم خودشان دادند. ولی پس از آن غیبشان زد و با وجود اصرارهای من، هیچ نوع سرمایه ای در اختیارم نگذاشتند و من مجبورا جهت حفظ حیثیت شغلی، خودم سرمایه گذاری کرده و یک سال قراردادمان تمام شد. ایشان اکنون چک من را به اجرا گذشتند و وکیلم دادخواست داده و اجراییه را متوقف نمودند. من در چک کلمه بابت ضمانت ننوشته ام. ولی در قرارداد شماره های چک و سفته آمده است. متاسفانه به دلیل همدست بودن ایشان و قاضی پرونده که در شهر خود ایشان هستند، در رای بدوی به دلیل نسخه کاربنی که نزد من هست، قراردادی که به دست خط خودشان هست را انکار و تردید کرده و دادخواست من را رد کرده اند. با وجود درخواست تجدید نظر وکیلم، قاضی از فرستادن پرونده به مرکز استان امتناع میکنند و مراحل اجراییه چک را ادامه داده و حکم جلب من را گرفته اند. قاضی به شدت تحت فشارم میگذارد جهت مصالحه با فردی که مبلغ فراوانی میخواهد. مبلغ چک 700 میلیون و سفته ها 600 میلیون هست.
چه کاری جهت تسریع در فرستادن پرونده به مرکز استان میتوان انجام داد یا حداقل جلوی حکم جلب را بگیرم تا زمان نتیجه ی دادگاه تجدید نظر؟

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

شما میتونید ریس کل دادگستری قضیه رچ در جریان بگذارید تا پرونده هرچه سریعتر به تجدیدنظر ارسال بشه و درخصوص جلب هم یا باید متواری بشیدتا نتیجه دادگاه ویا اینکه مالی معرفی کنید تا مرحله مزایده برگزار بشه انشالله جواب از دادگاه میاد در ضمن دعوی اعسار هم میتونید بدید