مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

با سلام ... چکی در اختیار دارم که دارای شماره حساب و امضاء صاحب چک و بدون تاریخ است و در وجه آقای ..... بابت قرارداد فی ما بین بوده و قسمت بحواله کرد نیز خالی بوده و پشت نویسی هم ندارد..(چک نه خیلی قدیمی است و نه صیاد است) این چک را کسی که به من بدهی دارد در عوض بدهی اش به من داده ... چگونه من میتوانم این چک را نقد کرده و یا صاحبش شوم؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر چک حواله کرد آن خط خورده باشند صرفا همان شخص می‌تواند آن را استفاده نماید در صورت پشتنویسی به عنوان سند مدنی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شخصی که چک در ‌ وجه ایشان است باید چک را به شما انتقال بدهد
و شما باید در سررسید چک ، چک را برگشت بزنید
و مطالبه وجه چک را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
چک را به بانک ببرید و...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در سررسید باید چک را برگشت
بزنید و دادخواست مطالبه وجه ‌چک را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دادخواست مطالبه وجه دهید همچنین در جریان باشید ما چیزی تحت عنوان بینابین نداریم در چک یا صیادی است یا غیر صیادی گزینه دیگری وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است . و در گذشته این پرسش مطرح شده است . قبلا به این سوال به صورت کامل ، جامع و تفصیلی پاسخ داده شده است و رفع مساله حقوقی صورت گرفته است .