مشاوره حقوقی رایگان - پارگی پرده بکارت حلقوی

با سلام. نامزدم اول رابطه گفت پرده ام حلقوی هست و من هم چون قبلش با هم دوست بودیم دکتر نبردمش. بعد از دو بار رابطه هیچ خونی نیومد و برای باره سوم چون روی پوزیشنی که تحت فشار بالایی بود دیدیم خون اومد و خیلی هم خون اومد. نزدیک پریودی اش بود و گفت که پرده ام از بین رفت. من هم گفتم پرده ی حلقوی فقط با دستگاه و زایمان طبیعی پاره میشه. الان میخوام بدونم پرده ی حلقوی میشه به گفته ی نامزدم بعد از سومین رابطه به خاطر فشار زیاد پاره شه؟

پاسخ ها :

پارگی پرده حلقوی در رابطه جنسی خونریزی پرده بکارت حلقوی پرده بکارت حلقوی پرده بکارت