مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به بومی گزینی آموزش و پرورش سال 99

سلام. آموزش و پرورش در آزمون امسال بومی گزینی شهرستانی رو اولویت انتخاب قرار داده. و نوشته بومی به استثنای تهران و مراکز استان ها. مراکز استان ها بومی حساب نمیشن و من مرکز استانم و فقط شهرستان ها بومی حساب هستند. حال آنکه رشته من اصلا در مرکز استان وجود نداره و فقط در شهری که من بومی آنجا نیستم وجود داره. الان با این قانون بومی گزینی، ظلم بزرگی در حق امثال من شده. گناه ما چی هست که از یک طرف بومی شهری هستیم که اصلا جذب معلمی نداره و ثانیا اصلا بومی حساب نمیشه،سوال این است که اگر در مصاحبه قبول بشوم و صرفا فقط بخاطر بومی گزینی رد بشم، آیا امکان پیگیری قضیه را از دیوان عدالت اداری دارم؟ دیوان دوسال پیش قانون بومی گزینی را حذف کرده بود الان اومدن دوباره گذاشتند. اگر دیوان مثلا رای به نفع بنده صادر کند، این از آزمون سال بعد قابل اجراست یا می تواند نتیجه آزمون امسال را تغییر دهد؟

پاسخ ها :

اعتراض به بومی گزینی آموزش و پرورش بومی گزینی آموزش و پرورش بومی گزینی آموزش و پرورش استخدامی