مشاوره حقوقی رایگان - بومی گزینی آموزش و پرورش

باسلام و خسته نباشید
محل صدور شناسنامم که براساس اون محل شماره شناسنامم و شماره ملیم صادر شده با محل تولدم تفاوت داره و محل تولدم مرکز استان هست درحالی که حین تولد بنده ساکن شهرستان محل صدور بودیم.
الان بنده بومی کجا محسوب میشم
محل صدور یا محل تولد؟
میتونم از امتیاز بومی شهرستان محل صدور استفاده کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
با توجه به اینکه از شرایط بومی بودن اینست که داوطلب باید متولد یا ساکن با سابقه ده سال سکونت در همان شهرستان باشد. شما میتوانید از امتیاز بومی شهرستان استفاده نمایید مگر اینکه آموزش و پرورش شرایط دیگری تعیین نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
با توجه به اینکه از شرایط بومی بودن اینست که داوطلب باید متولد یا ساکن با سابقه ده سال سکونت در همان شهرستان باشد. شما میتوانید از امتیاز بومی شهرستان استفاده نمایید.