مشاوره حقوقی رایگان - ایا به املاک خارج از محدوده خدماتی عوارض نوسازی شهرداری تعلق میگیرد

ایا به املاک خارج از محدوده خدماتی عوارض نوسازی شهرداری تعلق میگیرد
یک قطعه زمین زراعی در خارج از محدوده خدماتی شهری داشتیم که برای نقل و انتقال سند در دفترخانه گفتند که استعلام شهرداری را میخواهد لذا پس از مراجعه به شهرداری با این که ملک ما خارج از محدوده خدمات شهری بود، از ما عوارض زیادی اخذ کردند. وقتی که از کسانی که میدانستند پرسیدیم به ما گفتند که شهرداری تخلف کرده و نباید عوارض میگرفته. لطفا راهنمایی ام کنید تا حقمون پایمال نشه. ممنونم.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام اگر در محدوده شهر نیستید، عوارضی به شما تعلق نمی گیرد