مشاوره حقوقی رایگان - بومی گزینی ازمون استخدام

با سلام
من در آزمون استخدامی وزرات بهداشت 99 شرکت کردم و گزینه بومی رو انتخاب کردم اما پارسال شهر ما از شهرستانی که هم اکنون برای رشته محل آن ثبت نام کرده ام جدا شده و به عنوان شهرستان در تقسیمات کشور ثبت شده
ولی در شناسنامه من محل تولد را شهرستان که برای آن ثبت نام کرده ام نوشته شدم
حالا تلکیف من چیه من بومی شهرستان هستم یا نه؟
و در آزمون برای من بومی در نظر گرفته میشه !؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اگر در زمان ثبت نام شما در ازمون تقسیمی صورت نگرفته مانعی جهت پذیرش شما وجود ندارد تقسیمات بعدی مانع قبولی شما نیست