مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت

سلام من یک قرارداد مشارکت 6ماهه یک هایپر مارکت در آمل با شخصی بصورت داخلی و دو شاهد امضاء کردم و برای ضمانت 300 میلیون تومانم سند ملکی به مدت 6 ماه در محضر به رهنم درآمد ولی با گذشت 10 ماه فقط سود 2 ماه اول را پرداخت کردن و تا الان به دلایل گوناگون حتی با گذشت 4 ماه از اتمام قرارداد اصل و سود سرمایه را پرداخت نکردن و با اینکه میتوانستم از طرق اجراییه ملکشان را توقیف کنم تا پایان قرارداد با وعده و التماس نگذاشتن بعد از اتمام 6 ماه با گستاخی اعلام کردن در بند آخر قرارداد داخلی نوشته شده با اتمام این 6ماه مورد سند رهنی اقاله میباشد و مرتهن هیچ ادعایی بابت آن ندارد و گفتن اگر بخواهم قانونی اقدام کنم برای طلبم چند ماه طول میکشد و او با اعلام اعسار از پرداخت آن استنکاف خواهد کرد ولی در متن قرارداد سند رهنی محضر در یکی از بندها نوشته شده به هر دلیلی مورد رهن قبل از تسویه و رضایت مرتهن فک رهن بشود راهن موظف است سند یا ملک دیگری که کفاف مبلغ بدهی را بدهد جایگزین کند در غیر اینصورت تخت پیگرد قانونی قرار میگیرد با توجه به موارد ذکر شده چقدر حدوداً زمان می برد از طریق یک وکیل به حقم برسم با توجه به اینکه فروشگاه با همه امکانات آماده بازگشاییست. با سپاس

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام دادخواست مطالبه طلب را بدهید و با سپردن خسارت احتمالی با قرار تامین اموال مغازه را توقیف کنید