مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی

با سلام
همسرم ملکی را با قولنامه دستی به صورتیکه در برگه آچهار نوشته شده به من فروخته.امضا و اثر انگشت زده و پدر و برادرم هم به عنوان شاهد امضا کرده اند.
ایا این قولنامه اعتبار قانونی دارد؟با توجه به اینکه سند به نام ایشان هست و فقط قولنامه به صورت دستی نوشته شده؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر مشخصات ملک را کامل نوشته شده و همسرشما مالک ان سند هست بله می توانید طرح دعوی الزام به تنطیم سند رسمی ملک را از ایشان مطالبه نمایید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام قانون شما را مالک نمی شناسد

پرسشگر :

سلام ایا این قولنامه دستی اعتبار و قابلیت اقدام برای سند زدن را دارد یا خیر؟

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در صورتی که شرایط قانونی را دارا باشد می توانید الزام ایشان را به تنظیم سند از طریق دادگاه درخواست کنید.

پرسشگر :

شرایط قانونی برای الزام کردن ایشان به سند زدن شامل چه مواردی میشود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله اعتباردارد ولی فقط درحدقولنامه اعتیاردارد یعنی اگر سندرسمی تنظیم نکرد باید دعوای الزام به تنظیم سندرسمی مطرح کنید

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام،بله اسنادعادی معتبرند منتها شما باید دادخواست اثبات مالکیت و تنظیم سندبرعلیه شوهرتان مطرح وسندبگیرید

محمدجواد جهاندوست دالنجان

جناب آقای محمدجواد جهاندوست دالنجان :

باسلام.بله معتبر است و میتوانید الزام به تنظیم سند رسمی را از دادگاه بخواهید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکاران عزیزم پاسخ کافی تقدیم نمودند.یاالله