مشاوره حقوقی رایگان - تخلف اشتباه خودرو

سلام بنده اکنون ساعت 11 شب در منزل نشسته بودم که پیامکی با این عنوان که مالک خودرو ... در محور همدان کرمانشاه بدلیل محدودیت کرونایی در حال بررسیست. ضمن اینکه من ساکن کرجم ماشینم دو روزه از پارکینگ بیرون نیاوردم. واقعا تعجب کردم کما اینکه من در طول عمر پنجاه و دوساله ام اصلا این منطقه ها نرفتم امیدوارم که واقعا در این شرایط سخت اقتصادی به اشتباه خلاف کسی دیگری را به گردن کسی که مثل من در منزلم نشسته و با چنین پیامکی که به ناحق و بدور از حقیقت میباشد رسیدگی حقیقی و وجدانی شود. وسلام.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اعتراض خود را از طریق پلیس 10 ثبت نمایید که نتیجه ان بررسی و به شما اطلاع داده میشود و اگر پاسخ ان مجددا مورد اعتراض شما بود مستقیما به پلیس راهور شهر خود مراجعه کنید