مشاوره حقوقی رایگان - پيشروی طولی

درود يك زمين دونبش جنوبي دارم يك طرفش خيابونه يك طرفشم ملك همسايه كه ازش 80درصد رضايت ثبتي گرفتم رفته كميسیون ماده صد تخريب خورده ميگن رضايت ملاك نيست بايد ملك همسايه ساخته شده باشه كه شما بتونيد پيشروي كنيد قبلا اينطوري نبود سه چهار ماهه دارن خيلي گير ميدن لطفا مشاوره بهم بديد كه چكار كنم ؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. اعتراض بگذارید برود تجدیدنظر و بعد از آن اعتراض در دیوان عدالت اداری، درصورت تمایل حاضرم لایحه اعتراض را برایت تنظیم نمایم.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم