مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری فرزندان ایثارگران و جانبازان

با سلام بنده درسال 91 در یکی از شرکتهای دولتی مشغول بکار شدم اما به دلایلی شرکت منحل شد (نداشتن اساسنامه) و قرار شد در صورت برگشت شرکت و حل اساسنامه در مجلس اولویت با بنده که از نیروهای سابق بودم باشد ، شرکت در سال 92 دوباره مشغول به فعالیت شد اما بنده در قالب نیروی پیمانکاری که کارفرما خود شرکت هم هست از سال 96 دوباره مشغول شدم ، میخواستم بدانم طرح استفساریه اشاره به بند ذ ماده 87 قانون برنامه ششم تبدیل وضعیت ایثارگران و جانبازان با وجود فرزند جانباز بودن شامل بنده می شود یا خیر

و سوال دیگر اینکه بنده در سال 95 از مدیرعامل وقت دستور بازگشت به کار در قالب نیروی قراردادی با پارافی که ایشان داشته اند را دارم اما متاسفانه تا امروز این دستور بکارگیری بنده انجام نشده است و دلیلی هم که دارند این هست که فعلا نمی توانیم نیرویی بخدمت بگیریم درصورتی که از سال 95 تقریبا 12 نفر را بخدمت و با قرارداد موقت به کارگرفته اند. لطفا راهنمایی کنید که چطور میتوانم قرارداد خود را تبدیل کنم و مستقیم نیروی قراردادی خود شرکت بشوم.
سپاسگزارم از شما .

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.