مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی

با سلام، به مدت سه سال در شرکت نفت با استفاده از سهمیه دانشگاه نفت، به صورت پیمانی مشغول هستم. با توجه به سابقه 6 ماه رزمندگی پدرم، آیا مشمول ماده 21 قانون خدمت رسانی به ایثارگران و همچنین بند (ذ) تبصره 2 ماده 87 قانون ششم توسعه کشور میشوم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام فعلا مدتی است تبدیل وضعیت ها صورت نمیگیره ولی شرایط شما در اولیت تبدیل هست و امکان تبدیل وجود داره