مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مبیع

بنده ساختمانی را پیش خرید کردم و قرار شد تا واحد را در 10 فروردین تحویل بده . اما ساختمان به موقع تحویل نشد.به ازای هر روز تاخیر جریمه در مبایعه نامه پیش بینی شد.
ساختمان حتی موقع تعیین شده برای سند هم ناقص هست از جمله کامل نبودن انشعاب مجزای برق و گاز. برخی از واحدها در شهریور به رغم ناقص بودن مبیع اون رو تحویل گرفتند و بنده گفتم که باید رفع نقص بشه و بعد تحویل بگیرم. بنده دادخواست تامین دلیل دادم و کارشناس مطالب من رو تایید کرد.
چک تحویل به مبلغ 30 میلیون تومان دست بنگاه به امانت هست
سازنده می گه تحویل بگیر رفع نقص می کنم و حاضر به کسر جریمه دیرکرد نیست.
الان تعهد داده که ظرف 3 روز رفع نقص انجام بده و می گه که جریمه دیرکرد رو نمی دم
و کرونا رو بهونه می کنه

در حضور قاضی شورای حل اختلاف
میگه اگه ساختمان رو تحویل نگیری چک 30 میلیونی تحویل رو از بنگاه می گیرم و برگشت می زنم و معامله رو فسخ می کنم.

من چکار باید کنم

هزینه وکیل و دادرسی و اظهارنامه و کارشناس و جریمه دیرکرد رو چجوری می تونم بگیرم

به انضمام اینکه 30 میلیون هم چک سند که من دادم هم دست بنگاه هست.
گواهی عدم حضور را در دفترخانه اسناد رسمی گرفتم
من باید چکار کنم

ایا اون می تونه چک رو از بنگاه بدون رضایت من یا حکم دادگاه تحویل بگیره؟

اگه گرفت و برگشت زد و بخاد معامله رو فسخ کنه چکار باید کنم؟

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

باسلام
با عنایت به تخلف سازنده هر چه سریعتر نسبت به مطالبه خسارات ناشی از تاخیر در انجام تعهدات قراردادی اقدام کنید و به مشاور املاک هم اظهارنامه بدهید که با توجه به خسارات ، چک نزد شما امانت هست و نباید تحویل سازنده شود و بابت اینکه توان فسخ قرارداد را دارند یا خیر باید قراردادتون ملاحظه شود که در صورت تمایل قرارداد را به شماره 09121879857 ارسال نمایید تا قرارداد بررسی تخصصی شود