مشاوره حقوقی رایگان - جای پارکینگ

با سلام ، ساختمان ما 12 واحد دارد ، 2 پارکینگ در حیاط مجتمع هست و داخل سند هم قید شده ... اما یکی از همسایه ها که مستاجر هم هست 2 تا ماشین داره ، یکیشو داخل پارکینگش میزاره ، یکیشم میاره روبروی ماشین من داخل حیاط پارک میکنه و من یکمی سخت وارد و خارج به پارکینگ شخصیم میشم ، بهش گفتم حیاط مشاعه این یه تیکه پارک نکن ، میگه من 2 تا ماشین دارم مجبورم ، میگم شکایت می کنم میگه برو از 11 واحد امضا جمع کن هر کاری دوست داری بکن ، به 110 هم زنگ زدم میگه خب داخل حیاطه به شما چه ربطی داره ، میگم خب مزاحمه فقط بیاین ببینید و گزارش کنید همین ، میگه نه ما نمیایم ، الان من باید کجا شکایت کنم؟ و اینکه ایا خیلی طول میکشه و اگه شکایت به نفع من بود هزینه شکایتم بر می گرده یا نه؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

مستقیما به کلانتری مراجعه و صورتجلسه نمایید و سپس شکایت نمایید