مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در مشاعات ساختمان

سلام. من در ساختمان 7 واحدی زندگی میکنم که همه پارکینگ اختصاصی دارن و 2 تا از واحدها 2 خودرو دارند که داخل حیاط پارک میکنن که باعث میشن من به سختی از پارکینگ خارج میشم . استدلالشون اینه که مشاعه و به ما ربطی نداره. من شکایت کنم محکوم میشن یا نه ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تصرف در قسمت مشاعات باید با رضایت همه ساکنین باشد اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تصرف در قسمت مشاعات باید با رضایت همه ساکنین باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، مطابق قانون مدنی، مشاعات ملکی شامل کلیه اماکن و امتیازات مشترک واحدهای ملکی می‌شود که در اختیار تمام مالکان مشترک است. به عنوان یکی از مالکان واحدهای مشترک، شما نیز حق استفاده از امتیازات مشترک از جمله پارکینگ‌های مشترک را دارید.

اگر پارکینگ‌های مشترک در ساختمان شما متعلق به مالکان واحدهای مشترک است، دیگر مالکان نمی‌توانند از آنها به صورت اختصاصی استفاده کنند و باید با سایر مالکان به صورت مشترک از این پارکینگ‌ها استفاده کنند. در صورتی که این امتیازات مشترک دارای محدودیت و قوانین خاصی هستند، باید از طریق مدیریت ساختمان یا شورای مالکان اقدام به تعیین وضعیت استفاده از آنها و تعیین حداکثر تعداد خودروها برای هر واحد و یا تعیین نحوه استفاده از آنها کنید.

در صورتی که مالکان واحدهای دیگر به صورت اختصاصی از پارکینگ‌های مشترک استفاده کنند و این باعث محدودیت استفاده شما از آن پارکینگ می‌شود، می‌توانید به مدیریت ساختمان شکایت کنید و در صورت عدم رفع این مشکل، می‌توانید به دادگاه مراجعه کنید. در هر صورت، بهتر است قبل از هر اقدامی با وکیل یا مشاور حقوقی خود مشورت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

استفاده از مشاعات به صورت شخصی صحیح نیست و قابل پیگیری است ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست رفع ممانعت از حق دهید