مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه خودم و دختر 8ساله و دختر 23 ساله ام

با سلام
حدود 2ساله همسرم نه خرجیمو میده و نه تفریح میبره مارو
حتی رابطه خوبی باهم نداریم
بارها بیرونم کرده و خواستم برم خانه پدرم
ولی ترسیدم که بگه تمکین نکردی
الان دخترم مدت کوتاهیه داره میره سرکار تا از پس خرج و مخارجمون بربیاد
همسرم حقوق بگیره و تاکسی هم داره که تاکسیش رو پدرم باعث شد تونستیم بخریم
24 ساله دارم زندگی میکنم که تو این مدت حدود 5سال پیش خانه مسکن مهر با کمک پدرم و فروش طلاهای خودم و دخترم و پول های سپرده هردوتا فرزندم تونستم بخرم
در دادگاه بهم گفتن بچه 8ساله نفقه تعلق نمیگیره درصورتیکه خرج این بچه از ما بیشتره

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

راهنمایی اشتباه بوده است به فرزند شما نفقه تعلق میگیرد