مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات کف ساختمان

با سلام ، اپارتمان ما 12 واحده هست ، 10 واحد زیر ساختمان پارکینگ دارند و 2 واحد داخل حیاط ، الان پارکینگ ما داخل حیاط هست ، به دلیل رفت و آمد مداوم ماشین های 10 واحد به پارکینگ سرامیک های پارکینگ خراب شده ، ایا ما هم که پارکینگمون بیرونه و داخل حیاطه باید هزینه تعمیرات رو بدهیم یا نه؟ البته همه 12 واحد رفت و امدشون از پارکینگ هست. ولی فقط 10 واحد با ماشین به پارکینگ میان.

پاسخ ها :

هزینه تعمیر کف پارکینگ در ساختمان هزینه تعمیرات مشاعات ساختمان هزینه تعمیرات در ساختمان تعمیرات ساختمان