مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

یکی از دوستانم توسط پسر همسایه شون که در آپارتمان مشترک زندگی میکنند با فریب دادن برده خونشون به بهانه صحبت و بزور لباس هاش رو در آورده و پسر مست هم بوده و دائم الخمر بوده ولی به بکارتش آسیب نزده بلکه دستش رو وارد پیشابراهشکرده
ولی دوستم اونقدر ترسیده که فکر کرده بهش تجاوز کرده. آثار پیشآب پسره بر روی لباس دوستم باقی مونده.
پس از یک ماه حدودا الان دچار افسردگی شده و موضوع رو مطرح کرده. ظاهرا اون شخص دائم الخمر هست و ظاهرا الان متوجه شدن که اون پسر ظاهرا در کل خونش خانه فساد هست.
لطفا راهنمایی بفرمایید چه کاری میشه انجام داد

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام سن دوست شما ذکر نشده تا راهنمایی دقیق تر صورت گیرد در صورتی که سن دختر زیر 18 سال باشد امکان اعلام اغفال وجود دارد