مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

سلام از من مستاجر هستم داخل منزلی
و از بنگاه قرار بود مستاجر جدید بیاد خونه را ببینه
بنگاه دار با دو تا خانم اومد
خانم ها و من اومدیم بالا خونه را دیدن بعد بنگاه دار اومد و اونا نپسندیدند گفت برن و منتظر مستاجر بعدی شد که بیاد خانوما که رفتن بنگاه دار رفتار های غیر اخلاقی نشون داد تجاوز صورت نگرفت و من از خونه فرار کردم بیرون سه ثانیه بعد از من از منزل ما اومد بیرون من داد و بیداد نکردم فقط زنگ زدم شوهرم و صابخونه و 110 و صورت جلسه البته بنگاه دار از اونجا رفته بود
الان قاضی میگه عدله محکم نیست
من فقط فیلم دوربین مدار بسته را دارم که زود تر از بنگاه دار از خونه خودم اومدم بیرون

یکی از همسایه ها و اون دو تا خانم که اومدن خونه را ببینم هم دیدن که من زود تر از اون بنگاه داره از خونه زدم بیرون اما زبونم بند اومده بود نمی‌تونستم به کسی چیزی بگم باورم نمیشد این اتفاقا برای من و تو خونه من افتاده
نظر شما چیه

و به نظر قاضی چون ادله محکم نیست یه پولی از طرف بگیرم و رضایت بدم رو پرونده نظر شما چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر حتما روند رسیدگی را ادامه دهبد تا تحقیقات کامل شود و نتیحه بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد