مشاوره حقوقی رایگان - راه عبور

یک قطعه زمین 200 متری مسکونی تجاری در شهر همراه با سند ششدانگ خریداری کردم. که اکنون مالک یک زمین مسکونی 4800 متری پشت همین زمین قصد تفکیک زمینش را دارد و خواستار تعویض زمین من جهت داشتن معبر با زمینهای تفکیک شده خودش است.
اینجانب آیا این حق را دارم که دو پلاک زمین 240 متری از ایشان بگیرم و یک پلاک 200 متری خودم را که بر خیابان است به ایشان بدهم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

این به توافقات طرفین و مرغوبیت و قیمت زمینها و املاک ارتباط دارد در واقع سوال شما حقوقی نیست