مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو قولنامه ای

با سلام حدود 7 سال قبل یک خودرو از بنگاه معاملاتی خودرو بصورت قولنامه ای خریدم و پس از 2 سال استفاده 5 سال قبل باتوجه به عرف شهر آن را با قولنامه در بنگاه معاملاتی خودرو فروختم و با توجه به اینکه آن زمان با صاحب اصلی پلاک و سند خودرو تلفنی صحبت کرده بودم لذا زیر قولنامه قید کردم که فقط تا یکماه در قبال انتقال سند رسمی و تعویض پلاک در دفترخانه اسناد رسمی مسئول خواهم بود و پس از این زمان مسئولیتی ندارم، اکنون پس از 5 سال خریدار خودرو تماس گرفته و اعلام میدارد که همسر صاحب سند تمام اموال شوهر خود را بابت مهریه از طریق دادگاه توقیف کرده و ماشینی که از شما خریده ام توقیف شده است و شما بیایید شهادت دهید که خودرو را از شما خریداری کرده ام! با توجه به اینکه اینجانب قبلاً هشدار داده بودم به خریدار که سریعاً نسبت به انتقال سند اقدام کند و با توجه به مرور زمان و احتمال اقدام از طرف خریدار قولنامه اولیه ای که خودرو را از طریق آن از بنگاه خریداری کرده ام را دور انداخته ام و فقط اسناد اصلی خودرو و قولنامه ای که شخص از اینجانب خریداری کرده است (در دست خودش) موجود میباشد و بنگاهی که اینجانب خودرو را خریده ام نیز نسخه دوم و سوم ندارد لذا ایا با دادن این شهادت (با توجه به اینکه احتمالاً اینجانب نیز می بایست ثابت کنم که از بنگاه خریده ام و فعلن مدرکی در دست ندارم و بنگاه هم همکاری نمیکند) اینجانب از طرف دادگاه مجبور به جبران خسارت خریدار و یا پرداخت مبلغ خودرو هستم یا خیر؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

جبران خسارت مطرح نیست دادگاه می خواهد متوجه شود که آیا خرید و فروش صحیح انجام شده و به عبارتی شما خرید و فروش را قبول دارید یا خیر.