مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو با قولنامه

با سلام من از همسایه مون یه ماشین به صورت قولنامه ای خریداری کردم و چون ماشین صفر بود گفتن که اگه تعویض پلاک بشه مالیات بهم تعلق میگیره ولی قولنامه رو همان روز در دفتر اسناد ثبت کردیم ...حالا خانمش ازشون بابت مهریه شکایت کرده آیا میتونه ماشین من رو که قولنامه محضری دارم مصادره کنه ؟ ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

توقیف خودرو قولنامه ای بابت مهریه توقیف خودرو قولنامه ای توقیف خودرو خرید و فروش خودرو مهریه خودرو