مشاوره حقوقی رایگان - نگارش متن اظهارنامه

سلام
ساختمانی را پیش خرید کردم و به نظرم هنوز تکمیل برای تحویل نشده و تامین دلیل نظر کارشناس رسمی هم حرف من رو تایید می کنه.
چک تحویل دست بنگاه به امانت طبق مبایعه نامه هست و بنگاه می گه که میخاد چک رو به فروشنده (سازنده) تحویل بده که بره چک رو برگشت بزنه

میخام یک متن اظهارنامه تنظیم کنم برای بنگاه که حق تحویل چک رو بدون اذن من و یا حکم دادگاه نداره و این کار خیانت در امانت محسوب می شه و عواقب سنگین قضایی برای اون وارد می شه