مشاوره حقوقی رایگان - الزام به احتساب سوابق شرکتی به عنوان سابقه قبول دولتی و به تبع آن اصلاح حکم کارگزینی

با سلام ما عده ای از پرسنل علوم پزشکی میباشیم که سوابق شرکتی ما بعد از استخدام در حکم منظور نگردیده و دیوان رد نموده در صورتی که قبل از ما بعضی از این کارکنان شرکتی رای مثبت را دریافت نموده اند آیا راهی وجود دارد با تشکر

پاسخ ها :

الزام به احتساب سوابق شرکتی سوابق شرکتی سابقه کار